Om Lillewarg

Min målsättning, oavsett uppdrag, är alltid att göra verklig skillnad – att jobbet ska ha effekt. Därför lägger jag stor vikt vid vad ni vill uppnå. Även bortom pengarna. Vad som driver och motiverar er. Vilket avtryck ni vill göra. För att hitta själen, uttrycket och det väsentliga i budskapet. Designens och kommunikationens uppgift. Så varje uppdrag startar med att jag lyssnar.

Jag jobbar nära mina kunder och samarbetspartners och tror på starka och väl förankrade idéer. Utanför det vanliga och ordinära, som vågar och griper tag. Idéer som bygger upp en tydlig, relevant personlighet som särskiljer och ärligt representerar varumärket.

Jag strävar efter en design som även är intressant imorgon och sätter högt värde på omsorgen i själva hantverket och utförandet. För i valet och hanteringen av detaljerna finns den stora skillnaden.

Dagens utveckling med fokus på handling för att uppnå en hållbar planet är något som ligger mig varmt om hjärtat och som jag mer än gärna är med och bidrar till. Och jag tror på att de företag som tar initiativen, och genom handling och genomtänkt design och kommunikation leder utvecklingen mot ett bättre samhälle, är de som kommer kunna bli mycket framgångsrika framöver. 

Med 20 års erfarenhet i branschen har jag hunnit skaffa mig en bred och djup kunskap om hur man bygger starka varumärken. Alltifrån arbetet med strategi, idé och konceptutveckling till komplett visuell identitet, förpackningsdesign och grafisk formgivning. 

Jag älskar att få ge mig in i nya världar, stora bolag eller nya entreprenörer – det utmanar och utvecklar mig ständigt. Så varmt välkommen att höra av dig!

 

Malin Lillewarg

Läs mer om mig på LinkedIn.