Om Lillewarg

Min målsättning, oavsett uppdrag, är alltid att göra verklig skillnad. Därför lägger jag stor vikt vid vad designen och kommunikationen ska uppnå.

Jag tror på att starka och väl förankrade idéer är nyckeln till lyckade projekt. Målet är att komma utanför det vanliga och ordinära. Att våga och gripa tag. Att hitta själen – och bygga upp en tydlig, relevant personlighet som särskiljer och ärligt representerar varumärket.

För att vara valbar hos dagens alltfler medvetna konsumenter så förväntas det att ansvarstagande och göra gott är något som genomsyrar företagets värderingar och agerande. Att man lever som man lär och allra helst leder utvecklingen mot ett bättre samhälle för både människa och miljö. En utveckling som ligger mig varmt om hjärtat och som jag mer än gärna är med och bidrar till. Därför lägger jag stort engagemang i hur jag kan hjälpa mina kunder att göra fler hållbara val och på det sättet samtidigt bli mer attraktiva som företag och varumärke.

Mitt fokus är en design som även är intressant imorgon och jag sätter högt värde på omsorgen i själva hantverket och utförandet. Valet och hanteringen av detaljerna som typografi, färg, form och bildmanér men även material, textur och vid behov tryckteknik. För i de små detaljerna finns den stora skillnaden.

Med 20 års erfarenhet i branschen har jag hunnit skaffa mig en bred och djup kunskap om hur man bygger starka varumärken. Alltifrån arbetet med strategi, idé och konceptutveckling till komplett visuell identitet, förpackningsdesign och grafisk formgivning. Jag har ett stort nätverk och samarbetar med noga utvalda copywriters, webbutvecklare, illustratörer och fotografer.

Jag anlitas direkt av företag men även av design- och reklambyråer och som föreläsare på skolor.

Läs mer om mig på LinkedIn.

Varmt välkommen att höra av dig.

 

Malin Lillewarg