Viamax

Analys, designstrategi och kommunikativt koncept. Logotyp, grafisk profil, designprogram och komplett visuell identitet.

Hustrycksaker, förpackningsdesign och kläder. Säljmaterial, mässmonter och mässmaterial. Shop-in-shop, butiksexponering och butiksmaterial. Webbsida. Kampanjer och annonsering.

VIAMAX:
Viamax säljer naturligt lusthöjande produkter för kvinnor och män. De kombinerar naturliga örter, använda och beprövade sedan tusentals år, med ny modern framställning utan syntetiska tillsatser.

DESIGN:
Formmässigt låg utmaningen i att få till balansen mellan lust/sexighet och organiskt/naturen med kvalitét och seriositet. Budskapet var ”Sex is good for your health” – men fick absolut inte bli präktigt.

FLASKOR & TUBER
Formen på pumpflaskan är framtagen efter mina ritningar. Den är rundad baktill och platt framtill. Den rundade baksidan ligger skönt i handen. Ytan på flaskor och tub är sidenmatt och materialet har en mjuk och len, gummiliknande känsla som är behaglig att ta på.

VISITKORT & KUVERT:
Pappret är svart, matt och även det med en len, gummiliknande yta. Visitkorten har en rejält tilltagen ytvikt, silverfolierad logo och text, partiell högblank UV lack på symbol.