Om Lillewarg

Min målsättning, oavsett uppdrag, är alltid att göra verklig skillnad – att jobbet ska ha effekt – där varje insats förstärker upplevelsen av helheten. Därför lägger jag stor vikt vid att lyssna in vad ni vill uppnå. Även i ett större perspektiv, långsiktigt bortom pengarna. Vad som driver och motiverar. Vilket avtryck ni vill göra, vilka känslor och associationer ni vill väcka. För att sedan skala bort, ringa in kärnan, syftet och det väsentliga i budskap och uttryck. Designens och kommunikationens uppgift. 

Jag jobbar nära mina kunder och samarbetspartners och tror på starka och väl förankrade idéer. Utanför det vanliga och ordinära, som vågar och griper tag. Idéer som bygger upp en tydlig, relevant personlighet som särskiljer och ärligt representerar varumärket. Och jag strävar efter en design som även är intressant imorgon.

20 års erfarenhet i branschen har gett mig en bred och djup kunskap om hur man bygger starka varumärken. Alltifrån arbetet med strategi, idé och konceptutveckling till komplett visuell identitet, förpackningsdesign och grafisk formgivning. Jag är van att ta ett helhetsgrepp om kommunikation och visuell identitet oavsett kanal och media, att driva förändringar och inspirera team. Behålla det stora perspektivet samtidigt som jag sätter högt värde på att jobba hands-on och ge omsorg åt själva hantverket och utförandet, valet och hanteringen av detaljerna.

Något som ligger mig varmt om hjärtat och som jag mer än gärna är med och bidrar till är utvecklingen till en hållbar planet såväl ekologiskt som socialt. Och jag tror på att de företag som tar initiativen idag och genom sitt sätt att agera och kommunicera, leder utvecklingen mot ett bättre samhälle – är de som kommer kunna bli mycket framgångsrika framöver. 

Jag älskar att få ge mig in i nya världar, stora bolag eller nya entreprenörer – det utmanar och utvecklar mig ständigt. Så varmt välkommen att höra av dig!

 

Malin Lillewarg

Läs mer om mig på LinkedIn.