Anders Obäck AB

Designstrategi / Logotyp / Grafisk profil / Designprogram inklusive visitkort, brevpapper, kuvert, klisteretiketter, brevmall, PM-mall och fakturamall

Om Anders Obäck:
Anders Obäck är sakkunnig och expert inom byggteknik och byggnadsmiljö. Han anlitas ofta som kontrollansvarig, utredare, projektledare eller beställarstöd vid nybyggen, tillbyggnader och ombyggnader. Han har en målsättning att hjälpa människor till att få ett så bra, säkert, tryggt, hälsosamt och ekonomiskt boende som möjligt och ser till alla tekniska säkerhetsaspekter för att nå det. Han är professionell ut i fingerspetsarna, förtroendegivande in i minsta detalj och grymt erfaren. Det här är en man som håller vad han lovar – något som tyvärr inte alltid levs upp till i byggbranschen. Det var därför väldigt viktigt att designprogrammet upplevdes förtroendegivande.

Uppdrag:
Ta fram en logotyp, grafisk profil och ett komplett designprogram som i sin helhet hade balans i tre ben.
• Kvalitét, stil och stadga
• Edge/nytänkade
• Medvetenhet och omtanke

Utförande:
Med fokus på detaljerna och hantverket lades stor omsorg i valet av papperskvalitet och tryckteknik. Visitkorten är tryckta på 540 grams obestruket papper, linnepräglat på framsidan. Trycket är gjort med boktryck på Norrbacka Tryckeri. När du drar med fingret över trycket så känner du bokstäverna.