Viva la Svezia

Logotyp / Grafisk profil / Resepresentationer / Annonsmaterial / Webbsida / Komplett visuell identitet

Om Viva la Svezia:
Sandra Troedsson Mastroleo är född italienska men bor i Sverige sedan många år och driver företaget Viva la Svezia. Sandra håller kurser i Stockholm i det italienska språket och om den italienska kulturen. Flera gånger om året anordnar hon språk- och kulturresor till Italien.

Uppdrag:
En personlig, genuin och äkta kommunikation är viktig för Sandra – eftersom det i mycket är hon själv som är varumärket.

Utförande:
Visitkorten är tryckta med boktrycksteknik på Norrbacka tryckeri på 540 grams obestruket papper. Att ta i en sådan ytvikt är en upplevelse i sig och när du stryker med fingret över trycket så känner du bokstäverna.

Webb:
www.vivalasvezia.se Jag har gjort struktur och design. Programmering: Isabelle Larsson på Flash FWD. Porträtt: Malin Nuhma. Copywriter: Lisa Schultz, Some kind of wonderful.

Samarbete med SvD:
Efter att den nya logotypen, identiteten och hemsidan kom på plats så har Sandra inlett ett samarbete med SvD Accent och säljer nu även vissa resor via dem. Med helsidor i Svenska Dagbladet blir resorna fullbokade på bara några dagar.